https://www.high-endrolex.com/10 Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли участь у науково-технічній раді навчального закладу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.03.2014
НУЦЗУ

Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли участь у науково-технічній раді навчального закладу

26 березня слухачі магістратури управління Національного університету цивільного захисту України відвідали засідання науково-технічної ради.
Відкрив захід проректор з наукової роботи Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту, доктор технічних наук, професор Володимир Андронов.
У рамках засідання ради були заслухані звіти про виконання індивідуального плану дисертаційного дослідження ад’юнктів: капітана служби цивільного захисту Юлії Чаплі з теми «Оптимізація розміщення неорієнтованих плоских геометричних об’єктів з кусочно-нелінійними границями» і майора служби цивільного захисту Романа Федоренка з теми «Оцінка ризиків третьої сторони і визначення зон пожежної небезпеки в околі нафтобази». Полковник служби цивільного захисту Євген Грінченко звітував про проміжні результати науково-дослідної роботи щодо оцінки ризиків виникнення пожеж.
В обговоренні доповідей взяли участь начальники кафедр та науковці Національного університету цивільного захисту України.
Слухачі магістратури управління НУЦЗУ особливо зацікавились оцінкою ризиків виникнення пожеж під час експлуатації залізничних цистерн та отримали досвід у галузі підготовки і захисту своїх робіт.
За підсумками обговорення питань порядку денного було ухвалено рішення підтримати напрями наукових досліджень ад’юнктів, а одним із ключових рішень засідання науково-технічної ради було проведення додаткових міжкафедральних семінарів.
У заключному слові Володимир Анатолійович Андронов, зазначив про неформалізований підхід до досліджень, а також наголосив на необхідності підвищення якості і результатів підготовки.



Валерія Лютенко, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Олександра Алейника.


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10