https://www.high-endrolex.com/10 Студент НУЦЗУ став дипломантом Всеукраїнської науково - практичної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.03.2014
НУЦЗУ

Студент НУЦЗУ став дипломантом Всеукраїнської науково - практичної конференції

26 березня у Харківському державному університеті харчування та торгівлі “ ХДУХТ ” відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція "Інноваційнітехнології готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді". У заході взяв участь студент 2-го курсу  соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України Ляшенко О.О.У роботі конференції було висвітлено проблеми та актуальні напрямки розвитку й модернізації виробництва, промисловості та інноваційних технологій.
За результатами конференції студента НУЦЗУ Ляшенка О.О. було нагороджено почесним  дипломом (науковий керівник – доцент кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін  НУЦЗУ Харламов М.І. ) за кращу доповідь та активну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених і студентів  на секції, присвяченій  проблемам сучасних інформаційних технологій.
 
 
 
 
Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін, прес-служба НУЦЗУ
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10