https://www.high-endrolex.com/10 Студентка НУЦЗУ посіла ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Переклад» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.03.2014
НУЦЗУ

Студентка НУЦЗУ посіла ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Переклад»

На початку березня в Херсонському державному університеті підбили підсумки на ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2013-2014 навчальному році в галузі «Переклад». Третє почесне місце посіла студентка 2-го курсу соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України Тетяна Попова (науковий керівник – доцент кафедри мовної підготовки Юлія Воронова) за наукове дослідження з теми «Порівняльний аспект використання складноскорочених слів в українській та англійській психологічній термінології».
У минулому 2012-2013 навчальному році сертифікат активного учасника цього конкурсу отримав Денис Левченко, курсант 4-го курсу факультету цивільного захисту (науковий керівник – доцент кафедри мовної підготовки Наталія Кринська), який уперше брав участь у конкурсі такого рівня. Визначальним є те, що цього року ми вже призери!
Слід зазначити, говорить завідувач кафедри мовної підготовки Ірина Богданова, що не маючи спеціального факультету з перекладу, курсанти та студенти університету досягають високих результатів завдяки копіткій, багаторічній праці викладачів кафедри. У створеному центрі професійного спілкування, говорить Ірина Євгеніївна, курсанти та студенти протягом навчання в університеті постійно відвідують майстер-класи з удосконалення володіння англійською мовою із залученням студентів та аспірантів провідних вищих навчальних закладів Харкова. Викладачі кафедри співпрацюють із Київським національним університетом оборони та університетом Кембрідж за підтримки всесвітньо відомої школи ICELT.
Університет пишається такими вихованцями, які мають ґрунтовні знання не лише зі спеціальних дисциплін, а й удосконалюють свій рівень з мовної підготовки, що відповідає сучасним вимогам вищої освіти.
З нетерпінням чекаємо урочистого вручення диплома переможця.


 

Кафедра мовної підготовки, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10