https://www.high-endrolex.com/10 Харків: фахівці університету ДСНС України провели заняття з безпеки життєдіяльності для дітей з вадами слуху | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.03.2014
НУЦЗУ

Харків: фахівці університету ДСНС України провели заняття з безпеки життєдіяльності для дітей з вадами слуху

21 березня фахівці Національного університету цивільного захисту України відвідали своїх підшефних – вихованців Харківського обласного спеціалізованого навчально-виховного комплексу для дітей з вадами слуху.
Науково-педагогічні працівники та курсанти університету - заступник начальника факультету цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Борис Кривошей, старший викладач кафедри наглядово-профілактичної діяльності майор служби цивільного захисту Ігор Хмиров, старший викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки підполковник служби цивільного захисту Олександр Ігнатьєв та курсант 4-го курсу факультету цивільного захисту Максим Шахов нагадали викладачам та вихованцям комплексу правила безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, аваріях на радіаційно-небезпечних та хімічно-небезпечних об’єктах, використанні піротехнічних засобів, а також якої шкоди молодому організмові завдає паління. Школярі мали змогу приміряти засоби індивідуального захисту дихання та шкіри – протигази та захисні костюми. Вони також ознайомились із приладами радіаційної та хімічної розвідки і контролю. До речі, майже десять років поспіль триває тісна співпраця між Національним університетом цивільного захисту України та незвичайною школою-інтернатом для глухонімих дітей. Тож, відповідно до Плану спільних заходів між освітніми закладами триває проведення «надзвичайних» занять фахівцями провідного вищого навчального закладу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Олександра Ігнатьєва


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10