https://www.high-endrolex.com/10 Перемога у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.03.2014
НУЦЗУ

Перемога у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

18-20 березня у Донецькому національному технічному університеті пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки «Екологія та екологічна безпека».
Для участі у підсумковій науково-практичній конференції було відібрано дві роботи студентів Національного університету цивільного захисту України: Смирнова О.С. і Козловської О.В. «Екологічні проблеми Донецької області» та Боднар М.В. і Козловської О.В. «Оцінка екологічного ризику погіршення стану басейну річки Сіверський Донець в Харківській області!.

Конкурсна комісія нагородила дипломом ІІІ ступеня і дипломом оргкомітету студентів факультету техногенно – екологічної безпеки Смирнова О.С. і Козловську О.В. за наукову роботу  «Екологічні проблеми Донецької області» (науковий керівник доцент кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки університету к.т.н., доц. Рибалова О.В.).

Колектив кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки щиро вітає переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт і бажає нових здобутків у навчальній та професійній діяльності !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10