https://www.high-endrolex.com/10 19-20.03 в НУЦЗУ уперше проходить науково-практична Інтернет-конференція «Державне управління науково-освітнього забезпечення підготовки конкурентноспроможних фахівців у сфері цивільного захисту» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.03.2014
НУЦЗУ

19-20.03 в НУЦЗУ уперше проходить науково-практична Інтернет-конференція «Державне управління науково-освітнього забезпечення підготовки конкурентноспроможних фахівців у сфері цивільного захисту»

19 березня в Національному університеті цивільного захисту України розпочала роботу науково-практична Інтернет-конференція «Державне управління науково-освітнього забезпечення підготовки конкурентноспроможних фахівців у сфері цивільного захисту».
Запропонована для обговорення тематика у форматі online-конференції розглядається вперше. Новатором у даному напрямку став Національний університет цивільного захисту України, де сьогодні трудиться потужний колектив інтелектуалів, що володіє цікавими як теоретичними, так і практичними напрацюваннями у сфері науково-освітнього забезпечення як окремих процесів управління в цивільному захисті, так і у сфері державного управління в цілому.
Як зазначив ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, визначені проблематика та тематика наукового форуму на сьогодні, як виявилось, недостатньо вивчені і затребувані світовим співтовариством фахівців, чиїм головним завданням є всебічне забезпечення безпеки в умовах зростання техногенних аварій та природних катаклізмів. Тож, на сторінках online-конференції, зауважив генерал Садковий, є можливість побачити багато цікавих ідей, обмінятися досвідом з колегами усього світу, напрацювати зв'язки та закласти фундамент майбутніх спільних міжнародних наукових проектів.
Проведення такої конференції сприятиме подальшому розвитку і вдосконаленню підготовки фахівців державного управління у сфері цивільного захисту.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10