https://www.high-endrolex.com/10 ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.03.2014
НУЦЗУ

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

13 березня 2014 року кафедрою ОП та ТЕБ у плановому порядку була організована зустріч з абітурієнтами, які висловили бажання поступати до нашого університету та їх батьками.

На зустріч прибуло 6 сімей з Харківської (3), Полтавської (2) та Запорізької областей (1).

У приміщенні кафедри ОП та ТЕБ доцентом кафедри Артем’євим С.Р. на протязі години проводилась поглиблена співбесіда за усіма питаннями, які цікавили майбутніх студентів та їх батьків. Серед них традиційно можливо зазначити питання порядку працевлаштування наших випускників, робота спортивних секцій в університеті, предмети ЗНО, до яких потрібно готуватися, розбіжності та загальний порядок збору документів для курсантів та студентів та ряд інших.

В подальшому зустріч проводилася у приміщенні деканату (кімн. 6), де декан факультету техногенно-безпеки Мєтєльов О.В. розповів загальні відомості щодо умов вступу до університету, зосередив увагу на спеціальностях «Охорона праці» та «Екологія», довів умови вступу до військових кафедр студентами університету, розповів про можливості спілкування абітурієнтів на сайтах університету, відповів на запитання.

Батьки та їх діти після співбесіди з добрим настроєм покидали стіни університету з бажанням вже влітку повернутися сюди знову.

 

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТРИВАЄ!!!!!!!!!!!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10