https://www.high-endrolex.com/10 12 березня науковці НУЦЗУ презентують спусковий пристрій «Удача» для масової евакуації людей з висоти. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.03.2014
НУЦЗУ

12 березня науковці НУЦЗУ презентують спусковий пристрій «Удача» для масової евакуації людей з висоти. Акредитація ЗМІ

Підвісна канатна лебідка «Удача» була впроваджена науково-педагогічними працівниками кафедри пожежної та рятувальної підготовки Національного університету цивільного захисту України для використання при евакуації людей з висоти.
У рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції «Наукове забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів» за допомогою спускового пристрою - підвісної канатної лебідки «Удача» буде відпрацьовано два епізоди: масову евакуацію за допомогою ПКЛ «Удача» та евакуацію ланки газодимозахисної служби за допомогою ПКЛ «Удача».
У Національному університеті цивільного захисту України на кафедрі пожежної та рятувальної підготовки нагромаджено певний досвід проведення висотних аварійно-рятувальних робіт.
Й одним з найпоширеніших та найефективніших пристроїв для евакуації з висоти є переносна підвісна канатна лебідка «Удача» вітчизняного виробництва, що гарантує безпечний спуск вантажу масою до 2600 кілограмів. У разі виникнення надзвичайної ситуації на висоті максимально одночасно можна евакуювати 13 людей.
ПКЛ «Удача» довела на практиці свою ефективність та надійність. Чим більше цього спорядження з’явиться на озброєнні Державної служби України з надзвичайних ситуацій та у місцях з масовим перебуванням людей в будівлях підвищеної поверховості, тим більше буде врятованих життів.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 11 березня за тел..: (057)707-34-59


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10