https://www.high-endrolex.com/10 8 березня – Міжнародний жіночий день, свято весни, краси і любові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.03.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

8 березня – Міжнародний жіночий день, свято весни, краси і любові

5 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня, в академії вітали зі святом жінок-працівників, дівчат-курсантів та студенток.
“Особливо приємно усвідомлювати, що в розвитку нашого навчального закладу значну роль відіграють жінки. Нам, чоловікам, можна багато в чому повчитися у Вас. За яку б справу Ви не бралися – Ви завжди привносите зваженість і порозуміння”, – зазначив у вітальному слові т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко.
Кульмінацією свята став концерт, організований учасниками художньої самодіяльності навчального закладу. Кожна із присутніх в центрі культури та дозвілля академії жінок отримала квіти, привітання від керівництва та шквал позитивних емоцій від перегляду, насиченого музикою, піснями, танцями та жартами, розважального дійства, що супроводжувалося світловими та звуковими ефектами.
За вагомий внесок у розбудову навчального закладу, виховання молодого покоління та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня 8 березня було нагороджено відзнаками сорок представниць прекрасної половини людства.

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10