https://www.high-endrolex.com/10 Робота наукового товариства курсантів та студентів кафедри пожежної та рятувальної підготовки НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.03.2014
НУЦЗУ

Робота наукового товариства курсантів та студентів кафедри пожежної та рятувальної підготовки НУЦЗУ

Роботи курсантів наукового товариства кафедри пожежної та рятувальної підготовки Національного університету цивільного захисту України пройшли до ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі науки «Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка».
Наукові роботи курсантів 
Олександра Будника з теми «Дослідження діяльності рятувальників в системі «рятувальник – засоби порятунку і захисту - екстремальне середовище», науковим керівником є начальник кафедри, канд. техн. наук, доцент, полковник служби цивільного захисту Павло Ковальов, та Владислава Коренця з теми  «Багатофакторне імітаційне моделювання функціонування системи «рятувальник – екстремальне середовище» на станціях метрополітену», науковим керівником є доцент кафедри, канд. техн. наук, доцент, підполковник служби цивільного захисту Павло Бородич пройшли до ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі науки «Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка». 

17-21 березня дані роботи будуть брати участь у підсумковій студентській науково-практичній конференції, за результатами якої буде визначено розподіл місць Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі науки «Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка».

Пономаренко Роман, заступник начальника кафедри ПтаРП

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10