https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття на заводі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.03.2014
НУЦЗУ

Виїзне заняття на заводі

Протягом тижня згідно з програмою навчальної дисципліни «Інженерний захист населення та територій» за темою «Захисні споруди цивільної оборони» заступник начальника кафедри наглядово-профілактичної діяльності Національного університету цивільного захисту України майор служби цивільного захисту Савченко О.В. та викладач цієї ж кафедри полковник служби цивільного захисту Данілін О.М. з курсантами та студентами 4-го курсу факультету цивільного захисту проводили виїзні практичні заняття на території захисних споруд цивільної оборони ВАТ «ТурбоАТОМ».
Під час занять були закріплені знання щодо об’ємно-планувальних рішень приміщень основного та допоміжного призначення сховищ, конструктивних вирішень сховищ, обладнання входів та виходів у захисну споруду, гiдроiзоляцiї та герметизації, складових системи вентиляції (повітропостачання) сховищ, противибухових пристроїв для вентиляції, санітарно-технічних систем та обладнання, систем водопостачання і каналізації, електротехнічних пристроїв зв'язку, систем опалення сховищ, утримання захисних споруд та інженерно-технічного обладнання. Користуючись нагодою, курсанти та студенти університету ознайомились з виробничим цехом № 73, де збирають турбіни, та музеєм підприємства.

 

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10