https://www.high-endrolex.com/10 Літературний вечір до 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.02.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Літературний вечір до 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка

27 лютого у залі засідань Вченої ради пройшов літературний вечір до 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка. Курсанти та студенти читали твори видатного українського поета такі, як : «Гайдамаки», «Сонце заходить, гори чорніють…», «Доля» та інші. Тарас Шевченко став знаковою, культовою фігурою у формуванні національної самосвідомості серед української інтелігенції, і його вплив на національну культуру залишається значним до цього дня. Саме тому читці намагалися донести багатогранність особистості великого Кобзаря через його твори та вагомий внесок в українську літературу.
Т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко та помічник ректора Василь Андрійович Кобко, що були присутні на заході, зазначили важливість проведення таких літературних вечорів.
Керівництвом навчального закладу учасникам були вручені збірки віршів Т.Г. Шевченка. Також Василь Миколайович нагородив грамотами переможців олімпіади з навчальної дисципліни «Соціологія».

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10