https://www.high-endrolex.com/10 Підсумки олімпіади з дисципліни «Інженерний захист населення та територій» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.02.2014
НУЦЗУ

Підсумки олімпіади з дисципліни «Інженерний захист населення та територій»

25 лютого науково-педагогічні працівники кафедри наглядово-профілактичної діяльності Національного університету цивільного захисту України провели І етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Інженерний захист населення та територій».
Олімпіада пройшла за активної участі курсантів та студентів четвертого курсу факультету цивільного захисту. Завдяки проведеній організаційній роботі до олімпіади було залучено 35 курсантів та студентів.
За підсумками олімпіади, І місце присуджено курсанту Шевчуку Олександру, ІІ місце  – Кордишу Дмитру, а ІІІ місце розділили курсант Майоров Роман та студентка Кучер Софія.
Вітаємо переможців!
Бажаємо Всім учасникам подальших успіхів в освоєнні навчальних програм та поглибленні знань, які необхідні співробітнику Державної служби України з надзвичайних ситуацій для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10