https://www.high-endrolex.com/10 Своїми знаннями та практичними навичками забезпечимо виробничу діяльність без травм і аварій в майбутньому! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.02.2014
НУЦЗУ

Своїми знаннями та практичними навичками забезпечимо виробничу діяльність без травм і аварій в майбутньому!

У межах отримання майбутніми фахівцями з охорони праці практичних навичок контролю за станом умов праці під час трудової діяльності кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України продовжує цикл лабораторних робіт, направлених на закріплення та поглиблення знань, що придбані при вивченні теоретичного матеріалу.
Оскільки лабораторія кафедри оснащена необхідними приладами, що дозволяють отримати досвід практичної роботи з дослідження умов праці, 26 лютого доцент кафедри Бєлан С.В. та викладач кафедри Дейнеко Н.В.провели лабораторну роботу з курсантами та студентами групи ОПкс-10-545, присвячену аналізу відповідності рівня природного освітлення в приміщенні аудиторії нормативним значенням.

Результат проведення лабораторної роботи - набуття навичок курсантами та студентами щодо користування приладами контролю та нормативними документами при оцінці стану умов праці за наслідками виконаних вимірів.

Наталія Дейнеко, кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10