https://www.high-endrolex.com/10 Конкурс віршів до 200-річчя від Дня народження Т. Г. Шевченка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Конкурс віршів до 200-річчя від Дня народження Т. Г. Шевченка

25 лютого в академії відбувся конкурс віршів, присвячений 200-річчю від Дня народження видатного сина України, художника, письменника, поета могутньої сили думки і глибини почуття – Тараса Григоровича Шевченка.
Учасники конкурсу декламували власні вірші, у яких звеличали та оспівували талант Т. Г. Шевченка, його палку любов до рідної землі, до української історії та культури. Свої творчі здібності демонстрували курсанти: Валерій Брус, Денис Нестеренко, Сергій та Євген Дерев’янки, Богдан Руденко, Сергій Кім, Вадим Санін, Роман Соколюк, Ігор Павелко, Андрій Дулгеров, Владислав Панченко, Дмитро Зелененко, Аліна Янішевська, Євген Москул, Роман Чігрін, Богдан Омельченко, Юрій Синявський та студентка Вікторія Дубенко.
Т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко та помічник ректора Василь Андрійович Кобко, які були присутні на заході, високо оцінили підготовку конкурсантів та побажали учасникам натхнення і наснаги на нові творчі звершення.
За рішенням Василя Миколайовича в навчальному закладі буде видана збірка курсантських та студентських віршів про Т.Г. Шевченка, а кращі твори звучатимуть в ефірі радіостудії академії. Також усі учасники відвідають музей Кобзаря у с. Мошни Черкаського району.

 



Старший викладач
кафедри ППР Аліна Кришталь,
сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10