https://www.high-endrolex.com/10 В Есхарівській спеціалізованій школі було відкрито кабінет з безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.02.2014
НУЦЗУ

В Есхарівській спеціалізованій школі було відкрито кабінет з безпеки життєдіяльності

21лютого у Харківській спеціалізованій школі-інтернаті ІІІ ступеня «Юнкерське училище» Харківської обласної ради відбулася значна подія – урочисте вручення Прапора навчального закладу. Цього ж дня було відкрито кабінет з безпеки життєдіяльності, проект якого був розроблений та впроваджений працівниками Національного університету цивільного захисту України. На урочистостях були присутніми директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Роман Шаповал, начальник навчально-методичного центру Академії внутрішніх військ МВС України полковник Володимир Тробюк, начальник штабу Харківського університету Повітряних Сил ім. І. М. Кожедуба Олексій Котов, проректор по роботі з персоналом Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Вадим Попов, керівництво "Юнкерського училища" та інші.
Виступаючи перед присутніми полковник Попов зазначив: «Сьогодні для вас, дорогі хлопці,- знамення подія. Я вітаю вас із отриманням Прапора навчального закладу як символа свободи, єднання, уособлення ваших прагнень та надій, який маєте берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Я впевнений, що ви зробили усвідомлений крок у житті, і в майбутньому станете справжніми захисниками Вітчизни. А подарований нами профільний клас зробить ваше життя і ваших близьких безпечнішим».
Завершились урочистості фотографуванням почесних гостей на фоні прапора «Юнкерського училища».

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова, відео - Дар'ї Ахмадуліної

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10