https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні фахівці з охорони праці заочної форми навчання успішно склали комплексний держаний екзамен | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.02.2014
НУЦЗУ

Майбутні фахівці з охорони праці заочної форми навчання успішно склали комплексний держаний екзамен

19 лютого 2014 року на кафедрі охорони праці та техногенно-екологічної безпеки відбувся комплексний Державний екзамен серед слухачів заочної форми навчання на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» за напрямом підготовки «Охорона праці (за галузями)».

З кращого боку слід визначити відповіді слухачів Горенко Марини, Волосатової Крістіни, Приходько Наталії, Авдєєва Сергія, Павленка Івана, Ярмолюка Володимира. Відповіді були повними, при цьому  слухачі пов’язували знання нормативно-правових документів з охорони праці з практичною діяльністю ДСНС та служби охорони праці.

Голова ДЕК, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Харківській області – Валерій Предко, визначив високий рівень теоретичної підготовки, професійної компетентності слухачів заочної форми навчання. Голова ДЕК вбачає серед майбутніх фахівців з охорони праці потенційних працівників структури Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

 

 Кафедра ОПтаТЕБ вітає слухачів групи ЗСОП-13 з успішним складанням комплексного державного екзамену!

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10