https://www.high-endrolex.com/10 Парк Горького відсвяткує 23 лютого разом із харків'янами та рятувальниками НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.02.2014
НУЦЗУ

Парк Горького відсвяткує 23 лютого разом із харків'янами та рятувальниками НУЦЗУ

 

Як повідомляє офіційний сайт новин Харківської міськради, Центральний парк культури і відпочинку ім. Горького разом із Національним університетом цивільного захисту України проведе масштабне свято в День захисника Вітчизни. 

Як повідомили в адміністрації парку, відвідувачі дізнаються подробиці про роботу людей, які щодня захищають українців від надзвичайних подій, отримають можливість вивчити обладнання рятувальників.

Діти зможуть приміряти захисне спорядження, шоломи, посидіти у справжній пожежній машині. Фахівці-піротехніки покажуть дітлахам, як виглядають осколки боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни, розкажуть про роботу металошукача, а самі діти зможуть випробувати прилад у дії.

Представники кафедри спеціальної хімії підготують для гостей захоплюючі досліди, а вчені науково-дослідних лабораторій - свої передові розробки.

Крім того, на головній сцені парку ім. Горького зіграє духовий оркестр, виступлять танцювальні колективи, команда КВК НУЦЗУ «1-01», а також пройдуть конкурси з призами.

Прес-служба НУЦЗУ за інформацією
http://www.city.kharkov.ua/uk/news/park-gorkogo-vidsvyatkue-23-lyutogo-razom-iz-kharkivyanami-ta-ryatuvalnikami-23152.html


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10