https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ провели заняття з безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.02.2014
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ провели заняття з безпеки життєдіяльності

14 лютого представники факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України провели у середній загальноосвітній школі "Вертикаль" № 166 заняття з основ безпеки життєдіяльності для учнів молодших класів.
Науково-педагогічні працівники кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій старший викладач Мурін М.М. та завідувач навчальної лабораторії Могильніков О.М. разом з курсантами 4-го курсу факультету пожежної безпеки Позюрою С.С. та Максименком С.С. і студентом 1-го курсу Бережним І.В. в освітньому навчальному закладі для учнів 3-4 класах провели уроки з дисципліни  "Основи здоров’я". Дітям розповіли про правила пожежної безпеки та поведінку в умовах надзвичайних ситуацій. При спілкуванні з дітьми з’ясувалося, що вони добре знають номер телефону служби порятунку та правила захисту органів дихання під час пожежі.
 
 
 
 
 
 
 
Також на прохання директора школи курсанти Максименко О. та Пазюра С. провели репетицію із знаменною групою школи.
 
 
 Рада самоврядування факультету пожежної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10