https://www.high-endrolex.com/10 Відзначення 70-ї річниці перемоги в Корсунь-Шевченківській битві | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.02.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Відзначення 70-ї річниці перемоги в Корсунь-Шевченківській битві

«Другий Сталінград на Дніпрі» – саме під такою назвою увійшла у всесвітню історію Корсунь-Шевченківська битва, яка стала грандіозною віхою боротьби за визволення України від фашистських загарбників і створила умови для остаточного розгрому гітлерівської армії.
14 лютого представники академії на чолі з т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майором служби цивільного захисту Василем Миколайовичем Андрієнком прийняли участь у відзначенні 70-ї річниці перемоги в Корсунь-Шевченківській битві.
Загалом, у Черкаській області нині проживає більше 54-ох тисяч ветеранів війни та членів сімей загиблих.
24 ветерани Великої Вітчизняної війни було нагороджено керівництвом області Почесною грамотою обласної державної адміністрації; 16 учасників бойових дій – Почесними відзнаками «За заслуги перед Черкащиною».
Усі присутні ветерани отримали у подарунок сувеніри та цінні подарунки.
Також молодь Корсунщини дала клятву у присутності ветеранів служити Батьківщині вірою та правдою, бути гідними своїх батьків і дідів – героїв Великої Вітчизняної війни.
Опісля завершення урочистих зборів відбувся святковий концерт.

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ,
за матеріалами сайту: www.ck-oda.gov.ua

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10