https://www.high-endrolex.com/10 Заходи до Дня закоханих | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.02.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Заходи до Дня закоханих

Напередодні Дня Святого Валентина – заступника усіх закоханих – в академії було проведено розважальний конкурс серед закоханих пар (молодих сімей) курсантів та студентів. 8 хлопців та дівчат з різних факультетів навчального закладу боролися за звання супер-пари. Задля цього молодим людям довелося пройти вісім конкурсних завдань. У першому учасникам потрібно було презентувати себе протягом хвилини, далі проявити себе в конкурсах «Вмілий господар», «Збір-тривога», «Витримка почуттів», «Майстриня», «Господар-захисник», «Влучна господиня». Завершальним етапом став конкурс талантів. Тому любов вимірювалася у балах за кмітливість, винахідливість та уміння знайти найліпший вихід із незвичайних обставин. Особливо поціновувалися дотепність та вміння пожартувати.
Т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко привітав усіх присутніх зі святом і зазначив: «Сьогодні ми започатковуємо нову традицію святкування Дня закоханих. Кохання актуальне в усі часи, і особливим, сильним вогнем воно палає в молодих серцях».
За результатами конкурсної програми журі було важко визначити переможців, адже різниця балів була незначною. Тому було прийнято рішення титулом «Супер-пари» та головним призом нагородити одразу дві пари: студентів факультету пожежної безпеки та охорони праці Інну Шульгу та В’ячеслава Крячуна і курсантів факультету пожежно-рятувальної діяльності Ірину Лубякову та Віталія Коваля. Інші учасники отримали цінні подарунки.



                                                                                                                    Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10