https://www.high-endrolex.com/10 Урочисте вручення дипломів кандидатів наук | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.01.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Урочисте вручення дипломів кандидатів наук

27 січня в залі засідань Вченої ради т.в.о. проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко вручив дипломи кандидатів наук та зазначив: «Це свято не тільки для самих науковців, але і для навчального закладу, адже його лави поповнять висококваліфіковані спеціалісти».
Диплом кандидата педагогічних наук отримала доцент кафедри психології діяльності в особливих умовах та педагогіки підполковник с.ц.з. Неля Павлівна Вовк за спеціальністю 13.00.04 «Теорія і методика професійної освіти», та диплом кандидата технічних наук отримав доцент кафедри пожежно-профілактичної роботи капітан с.ц.з. Руслан Павлович Мельник за спеціальністю 05.13.21 «Системи захисту інформації».
Вітаємо молодих науковців та бажаємо успіхів у професійному розвитку!

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10