https://www.high-endrolex.com/10 Святий Миколай з факультету пожежно-профілактичної діяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Святий Миколай з факультету пожежно-профілактичної діяльності

Мине зовсім небагато часу, і через лічені дні ми перегорнемо сторінку вже минулого 2013 року. Для малечі починається найочікуваніша пора новорічних свят – пора здійснення мрій. Але, на жаль, не для всіх дітей новорічні свята зігріті батьківським теплом та турботою.
З ініціативи курсантського самоврядування факультету пожежно-профілактичної діяльності та за підтримки керівництва академії було прийнято рішення організувати маленьке свято для мешканців Черкаського дитячого будинку.
19 грудня до дитячого будинку завітав Святий Миколай у супроводі помічників – курсантів 4 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності – з яскравими подарунками, ласощами та привітаннями. Малята віддячили щедрому святому новорічними піснями та віршами, але найбільша подяка сяяла в очах дітей.
Як добре, коли ми знаходимо можливість стати своєрідним помічником Св. Миколая, поділитися своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з ближнім, допомогти відчути радість новорічних та різдвяних свят!



Ірина Журбинська,
викладач-методист ФППД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10