https://www.high-endrolex.com/10 Курсант АПБ – бронзовий призер відкритого Чемпіонату міста Черкас зі швидких шахів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсант АПБ – бронзовий призер відкритого Чемпіонату міста Черкас зі швидких шахів

Курсант 2-го курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Дмитро Попов на відкритому Чемпіонаті міста Черкас зі швидких шахів виборов бронзову нагороду.
Змагання проходили протягом двох днів, 14 та 15 грудня, та були приурочені до 70-ї річниці визволення міста Черкаси від німецько-фашистських загарбників. Відмінністю цього виду шахів від класичних є тривалість гри. Якщо в класичних змагання гра триває понад годину, то в швидких – від п’яти хвилин до однієї години. На цьому турнірі тривалість партії була визначена в 25 хвилин. Зігравши сім партій, другокурсник АПБ посів III місце за сумою набраних балів.
Зазначимо, що Дмитро Попов професійно займається шахами вже понад десять років і має перший дорослий розряд. Неодноразово він був призером обласних та міських змагань з шахів у своєму рідному місті Чернігові та учасником Всеукраїнських турнірів з цього інтелектуального спорту.




Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10