https://www.high-endrolex.com/10 Збірна АПБ стала другою на чемпіонаті з легкої атлетики | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Збірна АПБ стала другою на чемпіонаті з легкої атлетики

З 13 по 14 грудня у спортивному комплексі «Манеж» м. Черкас пройшли змагання з легкої атлетики за програмою XIII Універсіади Черкаської області серед вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації. Цьогорічний чемпіонат присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Олександра Тканка та приурочений до 70-ї річниці визволення міста Черкаси від німецько-фашистських загарбників. У змаганнях брали участь спортсмени восьми навчальних закладів, серед них і збірна команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Легкоатлети боролися за титул переможця у таких вправах: біг на різні дистанції (60, 200, 400, 1000, 3000 метрів), естафета та стрибки у довжину, потрійний стрибок, стрибки у висоту. Кращих із кращих визначали за результатами загальнокомандного заліку, який включав 16 найвищих показників.
У особистому заліку 2 місце з бігу на дистанцію 3000 метрів посів курсант 4 курсу Леонід Сотниченко. Викладач кафедри спеціальної і фізичної підготовки капітан служби цивільного захисту Олексій Гордієнко став бронзовим призером змагань у вправах біг з бар’єрами та стрибки у висоту, а у стрибках у довжину він став другим.
У командному заліку команда академії виборола срібло змагань.



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10