https://www.high-endrolex.com/10 Огляд-конкурс художньої самодіяльності між факультетами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Огляд-конкурс художньої самодіяльності між факультетами

12 грудня в центі культури та дозвілля академії пройшов традиційний огляд-конкурс художньої самодіяльності між факультетами серед курсантів та студентів.
Кожен із факультетів підготував до участі в конкурсі годинну творчу програму, в яку увійшли виступ вокально-інструментального ансамблю, сольний виступ (вокал), виступ команди КВН, хореографічна композиція, художнє слово, читання гуморески, театралізована сценка та оригінальний жанр.
За підсумками жеребкування першим на сцену вийшов творчий колектив факультету пожежної безпеки та охорони праці. Після його виступу свої творчі таланти демонстрували учасники факультетів пожежно-рятувальної діяльності, цивільного захисту та забезпечення діяльності, пожежно-профілактичної діяльності.
Конкурс-огляд колективів художньої самодіяльності, насичений яскравими виступами, гарним настроєм, веселим сміхом та жартами. Він був прикрашений оригінальними освітлювальними ефектами, а також цікавими відеороликами, що супроводжували окремі номери програм.
Ім’я лауреатів та дипломантів конкурсу ми дізнаємося на гала-концерті.

 




Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10