https://www.high-endrolex.com/10 Проректор з наукової роботи НУЦЗУ взяв участь у Науково-технічній раді ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.12.2013
НУЦЗУ

Проректор з наукової роботи НУЦЗУ взяв участь у Науково-технічній раді ДСНС України

12 грудня під головуванням заступника Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Анатолія Бойка відбулося засідання Науково-технічної ради ДСНС України, де було висвітлено основні питання наукового забезпечення функціонування ДСНС України на 2014 рік.
Під час засідання учасники розглянули інформацію директора Департаменту персоналу ДСНС України генерал-майора служби цивільного захисту Олександра Євсюкова про організацію наукового забезпечення діяльності ДСНС України та основні напрями наукової та науково-технічної діяльності наукових установ і вищих навчальних закладів ДСНС України на наступний рік.
Із доповіддю «Про планування наукової та науково-технічної діяльності Національного університету цивільного захисту України на 2014 рік» виступив проректор з наукової роботи навчального закладу полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов.

За результатами наради учасники схвалили проект Плану наукової і науково-технічної діяльності ДСНС України на 2014 рік. Крім того, були враховані надані пропозиції щодо внесення змін до складу Науково-технічної ради ДСНС України. Також перед замовниками наукових досліджень було поставлене завдання щодо забезпечення контролю за виконанням науково-дослідних та дослідницько-конструкторських робіт і отриманням очікуваних результатів для їх подальшого впровадження та ефективного застосування.

Прес-служба НУЦЗУ, за матеріалами офіційного сайту ДСНС України, фото – Олега Стельмаха

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10