https://www.high-endrolex.com/10 Українські та російські науково-педагогічні працівники навели мости дружби | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2013
НУЦЗУ

Українські та російські науково-педагогічні працівники навели мости дружби

5 грудня у рамках дводенного візиту делегації науковців з Росії було укладено угоду про співробітництво між Національним університетом цивільного захисту України та Воронезьким державним архітектурно-будівельним університетом. Російські колеги мали за мету налагодити партнерські, ділові і наукові відносини між провідним вищим навчальним закладом Держслужби України з надзвичайних ситуацій і Воронезьким державним архітектурно-будівельним університетом.
До складу російської делегації увійшли: завідувач кафедри промислової та пожежної безпеки Воронезького державного архітектурно-будівельного університету (ВДАБУ) Олена Сушко, декан факультету інженерних систем та будівель ВДАБУ Кирил Скляров, професор кафедри промислової та пожежної безпеки ВДАБУ Олександр Грошев, помічник ректора ВДАБУ Михайло Грошев.
У рамках укладеної угоди про співпрацю між Національним університетом цивільного захисту України і Воронезьким державним архітектурно-будівельним університетом є заходи щодо розвитку науково-технічної співпраці з реалізації сумісних наукових проектів, організації заходів, курсів, конференцій, семінарів, симпозіумів та лекцій. Крім того, згідно з угодою передбачено розробку і реалізацію сумісних навчальних програм для студентів, магістрів, аспірантів, обмін бібліографічними та іншими інформаційними матеріалами, сумісну підготовку наукових кадрів – кандидатів і докторів наук. У перспективі у 2014 році планується обмін студентами і курсантами між вищими навчальними закладами, а також проведення занять науково-педагогічними працівниками НУЦЗУ у Воронезькому державному архітектурно-будівельному університеті.
Російські колеги ознайомились із матеріально-технічною базою і навчально-виховним процесом Національного університету цивільного захисту України, обговорили питання навчання російських і українських студентів за спеціальністю «пожежна безпека» та наукового розвитку цієї спеціальності, зустрілись із керівництвом навчального закладу, начальниками кафедр, працівниками і вихованцями університету, а також відвідали музей історії університету.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10