https://www.high-endrolex.com/10 До НУЦЗУ прибула делегація науковців з Росії з дводенним візитом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.12.2013
НУЦЗУ

До НУЦЗУ прибула делегація науковців з Росії з дводенним візитом

4 грудня до Національного університету цивільного захисту України прибули науковці Воронезького державного архітектурно-будівельного університету. Мета візиту – налагодження партнерських, ділових і наукових відносин між провідним вищим навчальним закладом Держслужби України з надзвичайних ситуацій і Воронезьким державним архітектурно-будівельним університетом. Планується підписання Рамкової угоди про співпрацю.

Російських вчених зустрічав проректор з наукової роботи НУЦЗУ Володимир Андронов і працівники науково-дослідного центру. Делегація із Воронежу прибула до Харкова у такому складі: Олена Сушко – завідувач кафедри промислової та пожежної безпеки Воронезького державного архітектурно-будівельного університету (ВДАБУ), Кирил Скляров – декан факультету інженерних систем та будівель ВДАБУ, Олександр Грошев – професор кафедри промислової та пожежної безпеки ВДАБУ, Михайор Грошев – помічник ректора ВДАБУ. До речі, рідні брати Михайло і Олександр Грошеві - колишні випускники Національного університету цивільного захисту України. Навчались брати у Харкові ще за часів Союзу, а приїзд до рідної альма-матер після тривалої розлуки викликав у сивочолих професорів неабиякі почуття. Вони залюбки і вкрай ретельно роздивлялись навкруги, згадки про навчання у Харкові були відвертими, колишні випускники щиросердно пишалися розвитком матеріально-технічної бази свого рідного навчального закладу.

 



 




Упродовж 4 і 5 грудня росіяни ознайомляться з матеріально-технічною базою і навчально-виховним процесом НУЦЗУ, обговорюватимуть питання навчання російських і українських студентів за спеціальністю «пожежна безпека» та наукового розвитку даної спеціальності, зустрінуться із керівництвом Національного університету цивільного захисту, начальниками кафедр, працівниками і вихованцями навчального закладу і відвідають музей історії університету.
Метою підписання Рамкової угоди про співпрацю між Національним університетом цивільного захисту України і Воронезьким державним архітектурно-будівельним університетом є розвиток науково-технічної співпраці щодо реалізації сумісних наукових проектів, організації академічних і наукових сумісних заходів, курсів, конференцій, семінарів, симпозіумів та лекцій. Крім того, Рамкова угода передбачає розробку і реалізацію сумісних навчальних програм для студентів, магістрів, аспірантів, обмін бібліографічними та іншими інформаційними матеріалами, сумісну підготовку наукових кадрів – кандидатів і докторів наук.

Лариса Кошеварова
НУЦЗУ

 
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10