https://www.high-endrolex.com/10 Підсумки олімпіади з дисципліни «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.12.2013
НУЦЗУ

Підсумки олімпіади з дисципліни «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту»

2 грудня 2013 року науково-педагогічні працівники кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України проведена олімпіада з дисципліни «Правові основи організації та забезпечення цивільного захисту».
Олімпіада пройшла за активної участі курсантів та студентів третіх курсу факультету цивільного захисту за напрямом підготовки «Цивільний захист» та факультету техногенно-екологічної безпеки за напрямом підготовки «Охорона праці». Завдяки проведеній організаційній роботі до олімпіади було залучено 35 курсантів та студентів.
За підсумками олімпіади
1 місце присуджено рядовому служби цивільного захисту Баглюку Дмитру Олеговичу - курсанту третього курсу факультету цивільного захисту
1 місце присуджено Биченко Оксані Сергіївні - студентці третього курсу факультету техногенно-екологічної безпеки
2 місце - рядовому служби цивільного захисту Харченку Олексію Олексійовичу - курсанту третього курсу факультету цивільного захисту
3 місце – рядовому служби цивільного захисту Казакову Денису Олександровичу - курсанту третього курсу факультету цивільного захисту.
Метою проведення олімпіади було підвищення рівня правової культури та правосвідомості, визначення кращих курсантів та студентів з цієї дисципліни та їх стимулювання до поглиблення правових знань, а також прищеплення навичок творчого наукового пошуку.

Вітаємо переможців!
Бажаємо Всім учасникам подальших успіхів в освоєнні навчальних програм та поглибленні правових знань, які необхідні співробітнику ДСНС України для попередження та профілактики надзвичайних ситуацій.

Кафедра НПД.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10