https://www.high-endrolex.com/10 Професійно-орієнтаційна робота в Полтавській області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Професійно-орієнтаційна робота в Полтавській області

З 27 до 29 листопада 2013 року начальник кафедри будівельних конструкцій факультету пожежно-профілактичної діяльності академії полковник служби цивільного захисту Сергій Поздєєв, доцент кафедри майор служби цивільного захисту Юрій Отрош та доцент кафедри Денис Ступак продовжили профорієнтаційну роботу в Полтавській області.
Представники академії прийняли участь у нараді при Управлінні ДСНС України у Полтавській області, де були присуті начальники районних відділів, головні інспектори та інспектори районів. Учасникам заходу були роздані інформаційні матеріали, продемонстровано відеофільм про навчальний заклад, підкреслено переваги ВНЗ, надані кваліфіковані відповіді на запитання.
Начальник Управління ДСНС України у Полтавській області полковник служби цивільного захисту Роман Кириленко наголосив на необхідності підготовки професійних кадрів та дав доручення щодо сприяння поширення інформації про Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля в засобах масової інформації м. Полтава та Полтавської області.
Також було проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів загальноосвітніх шкіл міста Полтави.

 




Денис Ступак,
доцент кафедри будівельних конструкцій

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10