https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота в Київській області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.12.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота в Київській області

Начальник кафедри оперативно-тактичної діяльності факультету пожежно-рятувальної діяльності академії полковник служби цивільного захисту Сергій Засунько, доцент кафедри майор служби цивільного захисту Олег Мирошник та викладач кафедри підполковник служби цивільного захисту Іван Іщенко продовжили проведення профорієнтаційної роботи в Київській області.
Представниками кафедри було проведено зустрічі з керівництвом навчальних закладів та учнями випускних класів Миронівського, Богуславського, Рокитнянського та Кагарлицького районів. Під час зустрічі продемонстровано відеофільм про навчальний заклад, надано всю необхідну інформацію щодо умов вступу до академії, спеціальностей, за якими відбувається підготовка фахівців, особливостей навчання та проходження служби. Увага зверталася на якісний сучасний рівень підготовки вихованців навчального закладу, комфортні умови проживання, здорове харчування, якісне та безкоштовне медичне обслуговування.

 


Кафедра ОТД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10