https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота у Корсунь-Шевченківському районі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота у Корсунь-Шевченківському районі

Викладачами кафедри психології діяльності в особливих умовах та педагогіки факультету цивільного захисту та забезпечення діяльності Миколою Фомичем, Людмилою Мохнар та Павлом Теслюком 22 листопада було здійснено профорієнтаційні заходи з учнями випускних класів Корсунь-Шевченківського району Черкаської області.
Представниками кафедри було проведено зустрічі з керівництвом навчальних закладів та учнями десятих і одинадцятих класів, під час яких продемонстровано відеофільм про навчальний заклад, надано всю необхідну інформацію щодо умов вступу до академії, спеціальностей, за якими відбувається підготовка фахівців, особливостей навчання та проходження служби. Під час проведеної зустрічі випускники отримали фахові відповіді на поставлені запитання та одержали профорієнтаційні матеріали – буклети, календарі, диски з відеофільмом про навчальний заклад та інформаційні листівки щодо умов вступу до академії, діяльності курсів довузівської підготовки. Особлива увага зверталася на якісний сучасний рівень підготовки вихованців навчального закладу, комфортні умови проживання у курсантському гуртожитку, здорове харчування, якісне та безкоштовне медичне обслуговування.
Профорієнтаційні заходи було продовжено 28 листопада. Делегація Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля у складі помічника ректора Академії Василя Кобка, начальника відділу культурно-масової роботи підполковника служби цивільного захисту Олексія Хандуся, начальника клубу підполковника служби цивільного захисту Юрія Зозулі, викладачів кафедри психології діяльності в особливих умовах та педагогіки капітана служби цивільного захисту Миколи Фомича та капітана служби цивільного захисту Людмили Мохнар, представників Ради курсантського та студентського самоврядування і художніх колективів навчального закладу взяла участь в акції «Випускник-2014», що проводилась за підтримки міського центру зайнятості.
Захід проходив у приміщенні актової зали Будинку дитячої та юнацької творчості, де дізнатися про Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та інші навчальні заклади України зібралося близько 150 учнів випускних класів з різних шкіл міста та району. Представив навчальний заклад помічник ректора Василь Кобко, який надав вичерпну інформацію про навчальний заклад, а представники академії продемонстрували відеофільм і фотоматеріали та роздали рекламно-агітаційну продукцію.
Завершився профорієнтаційний захід концертом від учасників художньої самодіяльності.


 


Людмила Мохнар,
викладач кафедри ПД в ОУ та П

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10