https://www.high-endrolex.com/10 Представники академії взяли участь у конференція органів курсантського та студентського самоврядування ВНЗ ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники академії взяли участь у конференція органів курсантського та студентського самоврядування ВНЗ ДСНС України

З 21 по 23 листопада на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності пройшла конференція органів курсантського та студентського самоврядування навчальних закладів ДСНС України «Досвід та перспективи розвитку органів курсантського та студентського самоврядування», участь в якій взяли представники академії.
Відкрили конференцію начальник сектора соціально-гуманітарної підготовки ДСНС України Ніна Марушенко та проректор ЛДУБЖД Юрій Павлюк. Участь у конференції взяли лідери органів курсантського та студентського самоврядування НУЦЗ (м.Харків), АПБ ім. Героїв Чорнобиля (м.Черкаси), ВПТУ та ВЛЦЗ (м.Вінниця) та ЛДУБЖД (м.Львів). Під час конференції учасники розкрили особливості структури органів самоврядування своїх навчальних закладів, проаналізували стан розвитку та обговорили ефективність організації роботи органів самоврядування, найбільш актуальні студентські і курсантські проблеми, презентували найбільш успішні проекти та заходи, обмінялися досвідом, а також пройшли тренінг, щодо підвищення лідерських та професійних якостей.
На конференції від академії було представлено два виступи, в яких була розкрита структура, механізм функціонування, досвід та перспективи розвитку і роботи Ради курсантського та студентського самоврядування.

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10