https://www.high-endrolex.com/10 Професійно-орієнтаційна робота в Кам'янському районі Черкаської області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Професійно-орієнтаційна робота в Кам'янському районі Черкаської області

21 листопада заступник начальника кафедри оперативно-тактичної діяльності підполковник служби цивільного захисту Ігор Маладика відвідав відділ освіти Кам'янської райдержадміністрації та школи Кам'янського району, де було проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів. Зокрема були відвідані Кам'янські загальноосвітні школи №1 і №2, Кам'янський еколого-економічний ліцей «Камелія», Грушківська і Косарівська загальноосвітні школи.
У процесі зустрічі із випускниками шкіл було продемонстровано фільм про Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, надана інформація про умови вступу, про актуальні та нові напрями, спеціальності та факультети академії, високий рівень матеріально-технічного забезпечення академії. Звернена особлива увага на якісну освіту, комфортні умови проживання, якісне харчування, безкоштовне медичне обслуговування, а також гарантоване працевлаштування випускників.
Наприкінці зустрічі випускники отримали відповіді на всі запитання, що виникли під час бесіди, також було роздано профорієнтаційні матеріали – буклети, календарі та інформацію про курси довузівської підготовки.

 




Ігор Маладика,
заступник начальна кафедри
оперативно-тактичної діяльності

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10