https://www.high-endrolex.com/10 Професійно-орієнтаційна робота в Бобринецькому районі Кіровоградської області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.11.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Професійно-орієнтаційна робота в Бобринецькому районі Кіровоградської області

19 листопада заступником начальника 2-го курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності капітаном служби цивільного захисту Миколою Лаврусенком та доцентом кафедри психології, філософії та суспільних наук факультету пожежної безпеки та охорони праці Вікторією Чубань було проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів загальноосвітніх шкіл I-III ступенів м. Бобринець Кіровоградської області.
У процесі зустрічі з учнями десятих та одинадцятих класів було продемонстровано фільм про Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та надана інформація про нові умови вступу, зокрема щодо можливості подання електронних заяв на вступ, про актуальні та нові напрями, спеціальності та факультети академії, високий рівень матеріально-технічного забезпечення академії, актуальні досягнення науково-педагогічного складу та її персоналу, а також конкурентні переваги вищого навчального закладу з-поміж споріднених закладів системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Організаторами зустрічі було згадано про випускників шкіл м. Бобринець, які навчалися та навчаються в академії: капітана служби цивільного захисту Миколу Лаврусенка, який на даний час працює в навчальному закладі, лейтенанта служби цивільного захисту Руслана Алексєєнка, випуск 2012 року, та, зокрема, про високі успіхи у навчанні Дарини Івашкіної, курсанта 4 курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності.
Під час зустрічі учні та педагоги школи отримали кваліфіковані відповіді на запитання, що виникли у процесі бесіди. Всім учасникам було роздано профорієнтаційні матеріали – буклети, календарі та інформацію щодо вступу до академії: вступні випробування та організовані курси довузівської підготовки.
20 листопада у приміщенні Бобринецької райдержадміністрації проведено профорієнтаційну роботу з директорами загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Бобринецького району Кіровоградської області.
Керівники шкіл були поінформовані про умови вступу на навчання до академії, про напрями та спеціальності, особливості навчання, перспективи майбутнього працевлаштування випускників, останні досягнення колективу та конкурентні переваги вищого навчального закладу.

 



Лаврусенко Микола, заступник начальника
2-го курсу факультету ППД,
Чубань Вікторія, доцент кафедри П,Ф та СН

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10