https://www.high-endrolex.com/10 Один з департаментів міськради Харкова займатиметься цивільним захистом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.11.2013
НУЦЗУ

Один з департаментів міськради Харкова займатиметься цивільним захистом

Департамент по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної мобілізаційної роботи та цивільної оборони перейменований, а перелік його функцій розширився.
Таке рішення прийняли сьогодні, 20 листопада, на сесії Харківської міської ради. Тепер він називатиметься Департаментом по взаємодії з правоохоронними органами та цивільного захисту, повідомляє сайт новин Харківської міськради.
 
Згідно з Кодексом цивільного захисту України, який набув чинності 1 липня 2013 року, на департамент покладено значну кількість нових завдань і напрямків роботи, які раніше виконували структури Міністерства з надзвичайних ситуацій. Серед нових повноважень структурного підрозділу міськради - організація ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, організація радіаційного, хімічного, біологічного, медичного захисту населення та інженерного захисту територій від наслідків таких ситуацій, забезпечення умов техногенної та пожежної безпеки на підприємствах міста для запобігання загрози виникнення аварій.
 
Сектор зв’язків за ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10