https://www.high-endrolex.com/10 На курсі післядипломної освіти НУЦЗУ закінчили навчання фахівці оперативних відділів та начальники караулів Державних пожежно-рятувальних частин. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.11.2013
НУЦЗУ

На курсі післядипломної освіти НУЦЗУ закінчили навчання фахівці оперативних відділів та начальники караулів Державних пожежно-рятувальних частин.

15 листопада на курсі післядипломної освіти Національного університету цивільного захисту України відбувся випуск слухачів. Пройшли навчання на курсах спеціалізації фахівці оперативних відділів, начальники (помічники) чергових змін оперативно-координаційних центрів, а також начальники караулів та начальники груп рятувальних робіт підвищили свою кваліфікацію.

Результати комплексних іспитів з навчальних дисциплін показали високий рівень засвоєння навчального матеріалу. В день від'їзду кілька слухачів відповіли на наші запитання.

Капітан служби цивільного захисту Мірошніченко Д.В., начальник чергової зміни оперативно-диспетчерського відділу в місті Єнакієве Донецької області: «Дуже задоволений навчанням, особливо знадобився матеріал, що довів викладач кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіи Камардаш О.І.»

Старший лейтенант служби цивільного захисту Павлов П.В, начальник караулу ДПРЧ-8, що знаходиться в Ахтирському районі Сумської області: «Я випускник університету 2007року. Був дуже радий знову опинитись в рідних стінах, відвідати знайомих і друзів. Під час навчання почерпнув для себе багато нового і корисного. Вдячний викладачам факультету цивільного захисту полковнику служби цивільного захисту Соколову Д.Л. та майору служби цивільного захисту Полковниченку Д.Ю.»

Проректор – начальник факультету цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Ромін А.В. вручив слухачам свідоцтва про закінчення навчання та побажав успіхів у подальшій праці.

 Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10