https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ візьмуть участь у роботі виставки «Освіта та кар’єра – 2013» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.11.2013
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ візьмуть участь у роботі виставки «Освіта та кар’єра – 2013»

14-16 листопада 2013 року в Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2) відбудеться щорічна Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2013», в якій візьмуть участь вищі навчальні заклади України I-IV рівнів акредитації. Серед них – Національний університет цивільного захисту України, вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Організаторами виставки є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.
Виставка проходить за підтримки Посольства Французької Республіки в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрійської Республіки в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.
Програмою виставки передбачено проведення семінарів та «круглих столів» з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.
Прес-служба НУЦЗУ, за матеріалами сайту МОН України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10