https://www.high-endrolex.com/10 Слухачі магістратури управління НУЦЗУ відвідали пожежно-технічну виставку ГУ ДСНС України у Харківській області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.11.2013
НУЦЗУ

Слухачі магістратури управління НУЦЗУ відвідали пожежно-технічну виставку ГУ ДСНС України у Харківській області

12 листопада слухачі магістратури управління Національного університету цивільного захисту України відвідали пожежно-технічну виставку Головного управління ДСНС у Харківській області.
Культурне життя слухачів магістратури неможливо уявити без відвідування музеїв, театрів, тематичних експозицій. Це необхідно для духовного розвитку особистості. Для того, щоб відстежити розвиток та становлення пожежно-рятувальної служби і зрозуміти принципи її дії слухачі магістратури управління навчального закладу завітали до пожежно-технічної виставки, яка стала «монеткою» в «скарбничці» їх знань.
Екскурсія проходила цікаво, пізнавально і якоюсь мірою незвичайно, оскільки відвідувачі не тільки знайомилися з експонатами, а й вели дискусії та ділились своїм досвідом, набутим у різних гарнізонах Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
На виставці можна було переглянути все, що стосується пожежної тематики. Діючі макети автоматизованих інженерних пристроїв, макет-діораму, яка демонструє принципи пристрою блискавкозахисту, реалістичне відтворення пожежі в квартирі та багато іншого.
На думку всіх слухачів магістратури управління, подібні заходи вкрай необхідні для інтелектуального збагачення їх внутрішнього світу.

 

Валерія Лютенко, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Андрія Воробйова.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10