https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти і студенти НУЦЗУ стали активними учасниками заходів щодо охорони пам’яток історії та культури Харківщини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.11.2013
НУЦЗУ

Курсанти і студенти НУЦЗУ стали активними учасниками заходів щодо охорони пам’яток історії та культури Харківщини

Охорона об’єктів культурної спадщини є одним із пріоритетних завдань органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Так, курсанти і студенти Національного університету цивільного захисту України долучились до загальнодержавних заходів щодо охорони пам’яток історії та культури Харківської обласної організації.
Українське товариство охорони пам’яток історії та культури Харківської облдержадміністрації висловили щиру подяку раді самоврядування університету за багаторічну невтомну благодійну працю на пам’яткоохоронній ниві, активну позицію й участь у національному та духовному відродженні незалежної України.
Загальновідомо, що без історичного минулого немає майбутнього нації. Тож, робота, що проводиться вихованцями навчального закладу є корисною, пізнавальною та надзвичайно цікавою.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10