https://www.high-endrolex.com/10 Понад 300 науковців стануть учасниками ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан розвитку екстремальної та кризової психології», що відбудеться у Харкові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.11.2013
НУЦЗУ

Понад 300 науковців стануть учасниками ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан розвитку екстремальної та кризової психології», що відбудеться у Харкові

28-29 листопада 2013 року на базі Національного університету цивільного захисту України пройде ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан розвитку екстремальної та кризової психології», організаторами якої є науковці та науково-педагогічні працівники науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології та соціально-психологічного факультету.
У роботі наукового форуму візьмуть участь керівництво Державної служби України з надзвичайних ситуацій, практичні психологи Головних управлінь (Управлінь) в областях, м. Києві та м. Севастополі, представники 38 вищих навчальних закладів України та наукових установ Міністерства освіти і науки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, провідні зарубіжні фахівці у галузі екстремальної та кризової психології з Росії, Білорусі, Латвії, Азербайджану, Франції, Куби, Німеччини, Болгарії, Польщі.
Понад 300 науковців з’їдуться до Першої столиці, щоб обговорити питання психологічної допомоги постраждалим від катастроф у межах світового досвіду, професійно-психологічної підготовки спеціалістів екстремальних професій, психологічної безпеки фахівців екстремальних видів діяльності, особливостей роботи психолога в епіцентрі надзвичайної ситуації техногенного, природного та соціально-політичного походження, технологій конструктивного спілкування та раціональної поведінки в умовах впливу стрес-факторів екстремальної ситуації тощо.
Як повідомила начальник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології підполковник служби цивільного захисту Світлана Лєбєдєва, за матеріалами конференції готується до друку збірник «З проблем екстремальної та кризової психології». Робота наукового форуму транслюватиметься у режимі он-лайн.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10