https://www.high-endrolex.com/10 5 листопада в НУЦЗУ відбудеться зустріч керівництва Луганського гарнізону з курсантами та студентами Національного університету цивільного захисту України. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.11.2013
НУЦЗУ

5 листопада в НУЦЗУ відбудеться зустріч керівництва Луганського гарнізону з курсантами та студентами Національного університету цивільного захисту України. Акредитація ЗМІ

В університеті продовжуються планові зустрічі керівництва обласних гарнізонів ДСНС України із вихованцями навчального закладу. У вівторок, 5 листопада, начальник Головного управління ДСНС України у Луганській області генерал-майор служби цивільного захисту Дробот Олександр Миколайович зустрінеться із курсантами та студентами з Луганської області, які навчаються  в Національному університеті цивільного захисту України. 
Захід проходитиме  відповідно до затвердженого Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-полковником служби цивільного захисту Михайлом Болотських графіка виїзду керівного складу Головних управлінь (Управлінь) в областях до вищих навчальних закладів ДСНС України з метою участі керівного складу базових гарнізонів у навчально-виховному процесі. (Наказ ДСНС України № 515 від 13.08.2013 "Про участь керівного складу територіальних органів ДСНС України у навчально-виховному процесі ВНЗ у 2013-2014 навчальному році").
На сьогодні серед курсантів та студентів з Луганської області в Національному університеті цивільного захисту України навчаються  139  хлопців та дівчат – 51 студент і 88 курсантів.
Начальник Головного управління ДСНС України у Луганській області Олександр Дробот  ознайомиться зі станом успішності вихованців університету, вислухає побажання щодо їх подальшого місця служби. Під час візиту  луганські гості ознайомляться  із умовами навчання і проживання вихованців навчального закладу,  матеріально-технічною базою університету. Запланована екскурсія до музею НУЦЗУ.
Початок зустрічі о 10.00. Аудиторія 22. Національний університет цивільного захисту України (вул.. Чернишевська, 94).
Акредитацію ЗМІ проводить прес-служба навчального закладу до 17 години 4 листопада.
 
Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10