https://www.high-endrolex.com/10 На базі НУЦЗУ підвищили свій фах старші інспектори (фахівці) з персоналу із різних регіонів України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.11.2013
НУЦЗУ

На базі НУЦЗУ підвищили свій фах старші інспектори (фахівці) з персоналу із різних регіонів України

2 листопада на факультеті цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України відбувся випуск старших інспекторів (фахівців) з персоналу, які прибули на навчання з різних регіонів нашої держави.
Швидко і насичено минув тиждень навчання на курсі післядипломної освіти у слухачів спеціалізації старших інспекторів (фахівців) по роботі з персоналом.

Слухачі, що прибули з підрозділів ДСНС Луганської, Кіровоградської, Харківської областей, мали можливість ознайомитись з новим Положенням про порядок проходження служби цивільного захисту особами рядового і начальницького складу, яке вступило в дію з 10 вересня 2013 року. У ході практичних занять жваво обговорювались актуальні питання стосовно порядку проходження служби особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, а осбливо - напрямки відбору кандидатів на службу у системі ДСНС, переміщення по службі, укладення контракту, види заохочень, атестування тощо..

Заступник начальника другого Державного пожежно-рятувального загону – начальник відділення персоналу, що знаходиться в місті Лисичанськ Луганської області, підполковник служби цивільного захисту Агафонов Віктор Миколайович розповів: «Я випускник академії 2001 року, був дуже радий знову опинитись в рідних стінах. Пізнав багато нового за час навчання, адже досвід роботи на цій посаді в мене невеликий. Особливо знадобились знання щодо відбору кандидатів на службу у підрозділах ДСНС України, особливу увагу приділив питанням державних нагород, а також накладенню стягнень, нарахуванню грошового забезпечення та обчисленню вислуги років. Дохідливо, із роз'ясненнями, підкріпленими власним 34-річним досвідом роботи у кадровому апараті, виклала навчальний матеріал начальник  відділу персоналу Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Лідія Тимофіївна Маліновська, за що я і всі інші слухачі їй дуже вдячні».

Навчання завершилось складанням екзамену та врученням свідоцтв встановленого зразка.

 

Факультет цивільного захисту України, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Валерія Шевеліна

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10