https://www.high-endrolex.com/10 На курсах рятувальної та спеціальної підготовки НУЦЗУ відбувся випуск водолазів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.11.2013
НУЦЗУ

На курсах рятувальної та спеціальної підготовки НУЦЗУ відбувся випуск водолазів

1 листопада в Національному університеті цивільного захисту України відбувся черговий випуск слухачів курсів рятувальної та спеціальної підготовки з професії «Водолаз». 5 слухачів курсів одержали кваліфікацію «Водолаз 3-го класу І-ІІ групи спеціалізації робіт» із врученням свідоцтва загальнодержавного зразка та особові водолазні книжки. Серед них – курсанти факультету оперативно-рятувальних сил університету, а також начальник водолазної групи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Артем Хачатрян. Як зазначив завідувач курсів Сергій Кулаков, всі слухачі показали добрі знання та склали іспити на оцінку «добре» та «відмінно».
За час функціонування курсів, зазначив Сергій Кулаков, випущено майже 100 водолазів для підрозділів ДСНС України, комунальних служб та приватних підприємств.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10