https://www.high-endrolex.com/10 У Національному університеті цивільного захисту України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів та молодих учених «Проблема традиції в українській культурі» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.10.2013
НУЦЗУ

У Національному університеті цивільного захисту України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів та молодих учених «Проблема традиції в українській культурі»

31 жовтня базі Національного університету цивільного захисту України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів та молодих учених «Проблема традиції в українській культурі». До Першої столиці з’їхались понад 150 науковців із різних регіонів нашої держави. Організатором конференції стала кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін університету. До присутніх звернувся проректор з наукової роботи університету полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов. Він вітав науковців та бажав їм плідної роботи.
У наукових доповідях учасників заходу висвітлювались актуальні філософські, історичні, культурологічні, педагогічні, політичні, соціологічні, філологічні проблеми, пов’язані з культурними традиціями українського та світового суспільства. Науковці досліджували історію та розвиток української мови, літератури, українського козацтва - традиції та новаторство в цій галузі, традиційну культуру греків України та гуцулів, народні українські обряди, співи, ярмарки, рушники і живопис тощо.
Після пленарного засідання робота конференції тривала у секціях: «Соціально-філософський зміст традицій та новацій», «Становлення традицій і впровадження новацій в історії, художній культурі, релігії, освіті та науці», «Мова як засіб збереження традицій і передання новацій у культурі».

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10