https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗ України пройде відбір студентів та курсантів для участі в програмах академічної мобільності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.10.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗ України пройде відбір студентів та курсантів для участі в програмах академічної мобільності

Відповідний Наказ   підписав ректор університету генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий. З метою відбору студентів для участі в програмах академічної мобільності створено постійно діючу Конкурсну комісію. Голова комісії - перший проректор з навчальної та методичної роботи, полковник служби цивільного захисту, кандидат психологічних наук, професор Олег Назаров. 
МОН зробить українських студентів ВНЗ України академічно мобільними.
Наказом Міністерства освіти і науки України № 635 від 29.05.2013 р. затверджено Примірне положення про академічну мобільність студентів вищих навчальних закладів України.
Положення регламентує діяльність ВНЗ України щодо організації академічної мобільності студентів і встановлює загальний порядок організації різних програм академічної мобільності студентів на території України і за кордоном.
Окрім того, академічна мобільність передбачає участь студентів у навчальному процесі вищого навчального закладу (в Україні або за кордоном), проходження навчальної або виробничої практики, проведення наукових досліджень з можливістю перезарахування в установленому порядку освоєних навчальних дисциплін, практик тощо.
Як повідомила секретар Конкурсної комісії відбору студентів для участі в програмах академічної мобільності НУЦЗ України, старший викладач-методист навчально-методичного відділу, підполковник служби цивільного захисту Зимогляд Л.Г., академічна мобільність студентів здійснюється на підставі укладення угод про співробітництво між іноземним вищим навчальним закладом та НУЦЗ України за узгодженими та затвердженими в установленому порядку індивідуальними навчальними планами студентів та програмами навчальних дисциплін, а також в рамках міжурядових угод про співробітництво в галузі освіти.
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10