https://www.high-endrolex.com/10 Працівники НУЦЗУ - активні учасники IV Всеросійської науково-практичної конференції, що відбулася у Воронежі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.10.2013
НУЦЗУ

Працівники НУЦЗУ - активні учасники IV Всеросійської науково-практичної конференції, що відбулася у Воронежі

Понад 200 спеціалістів з Росії та України стали учасниками IV всеросійської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Пожежна безпека: проблеми і перспективи», присвяченої 20-й річниці утворення Воронезького інституту ДПС МНС Росії, яка відбулася на його базі 9 жовтня 2013 року. Національний університет цивільного захисту України також взяв активну участь у цьому заході: опубліковано 25 тез доповідей. Активну участь у науковому форумі взяв проректор з наукової роботи Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов. На пленарному засіданні він виступив з доповіддю «Про нормування, контроль та прогнозування термінів експлуатації вогнезахисних полімерних покриттів для будівельних конструкцій».

У фойє актової зали Воронезького інституту ДПС МНС Росії було презентовано виставку елементів служби 112 МНС Росії.
Робота конференції продовжилася на засіданнях 8 секцій: " Технології забезпечення оперативно-службової діяльності державної протипожежної служби. Актуальні проблеми забезпечення пожежної безпеки",  " Технологія гасіння пожеж і порятунку людей, присвячена 80-й річниці утворення газодимозахисної служби", "Соціально-гуманітарні науки: теоретичні підходи, емпіричні дослідження, практичні рішення", "Технології контролю та прогнозування властивостей речовин, матеріалів і виробів", "Цивільний захист. Моніторинг захисту населення і територій від НС", "Теоретико-методологічні основи аналізу та управління кадрового, правового та психологічного забезпечення в системі МНС Росії", "Математичне моделювання надзвичайних ситуацій та оцінка ризику", "Перспективні напрямки розвитку технічних систем пожежної безпеки, зв'язку, телекомунікаційних систем та аварійно-рятувальної техніки".
Як зазначив полквник Андронов, за результатами поїздки було підписано угоду про співробітництво між Національним університетом цивільного захисту України та Воронезьким інститутом ДПС МНС Росії у науково-технічній сфері, а також визначено шляхи безпосередньої реалізації сумісних домовленостей щодо міжнародних програм, публікацій тощо.
Дмитро Тарадуда, науково-дослідний центр, прес-служба НУЦЗУ
 
 
 
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10