https://www.high-endrolex.com/10 Працівники НУЦЗУ стали учасниками навчально-методичних зборів з керівниками підрозділів персоналу і юридичних служб органів та підрозділів цивільного захисту, що відбулися у Львові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.10.2013
НУЦЗУ

Працівники НУЦЗУ стали учасниками навчально-методичних зборів з керівниками підрозділів персоналу і юридичних служб органів та підрозділів цивільного захисту, що відбулися у Львові

2-4 жовтня на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності пройшли навчально-методичні збори з керівниками підрозділів персоналу і юридичних служб органів та підрозділів цивільного захисту. Відкрив захід Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-полковник служби цивільного захисту Михайло Болотських. У режимі відеоконференцзв’язку він вітав учасників наради, бажав плідної та конструктивної роботи. До учасників навчально-методичних зборів звернувся також директор Департаменту персоналу ДСНС України генерал-майор служби цивільного захисту Олександр Євсюков, який очолив важливий захід.
Учасниками наради стали начальник відділу персоналу Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Лідія Маліновська та начальник юридичного сектора навчального закладу капітан служби цивільного захисту Віолетта Тогобицька.
«Робота семінару, - зазначила Лідія Тимофіївна, - була спрямована на розгляд правових аспектів введення в дію Положення про порядок проходження служби цивільного захисту особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, що вступило у законну силу з 10 вересня 2013 року. Велику увагу було приділено питанням організації роботи підрозділів персоналу з реалізації вимог вищезазначеного нормативно-правового документа. Окрім питань проходження служби, учасниками семінару обговорювались проблеми соціального захисту, психологічного супроводу наших працівників, фінансового та медичного забезпечення, а також багато інших питань, що виникають на місцях».
Учасники наради ознайомились із роботою підрозділів персоналу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Головного управління ДСНС України у Львівській області. Колеги гостинно приймали учасників семінару, щиро ділились з ними своїм позитивним досвідом роботи.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10