https://www.high-endrolex.com/10 Студенти-екологи 2 курсу НУЦЗУ не залишаються осторонь актуальної проблеми розповсюдження пістії телорезовидної (Pistia Stratiotes) в водних об’єктах Харківщини. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.10.2013
НУЦЗУ

Студенти-екологи 2 курсу НУЦЗУ не залишаються осторонь актуальної проблеми розповсюдження пістії телорезовидної (Pistia Stratiotes) в водних об’єктах Харківщини.

          Поява тропічної рослини в р. Уди в районі Нової Баварії обумовила необхідність встановлення масштабів явища та аналізу передумов його розповсюдження. Озброївшись простим арсеналом методів польових гідрологічних досліджень, екологи разом з доцентом Євгенією Вариводою провели обстеження ділянки річкової долини Уд. Студенти отримали можливість в польових умовах апробувати навички володіння методами наукових досліджень та сформувати власні висновки щодо формування водоохоронних заходів задля контролю розвитку пістії в водних об’єктах Харківської області. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10